sâmbătă, 26 ianuarie 2008

Sanatate vs boala



Cat de important este sa fi sanatos, acesta este unul dintre cela mai importante daruri de pe acest pamant. Omul cand este sanatos nu baga in seama sfaturile medicilor sau ale altor oameni care au trecut printr-o boala. Atunci cand esti sanatos crezi ca poti face orice , sa mergi oriunde fara ca nimeni si nimic sa te poata opri; dar atunci cand boala a intrat in trupul tau vezi ca aceasta teorie nu mai este de loc adevarata, cand esti bolnav esti limitat in puterea ta de a face anumite lucruri, nu mai poti face chiar ce vrei pentru ca si daca ai vrea nu te mai ajuta corpul care s-a imblonavit.
Majoritatea oamenilor au cate o bolala, nimeni nu este perfect sanatos; dar pentru a ne pastra cat mai sanatosi trebuie sa ascultam de sfaturile medicilor sau a altor persoane competente care ne dau cate un sfat cu privire la pastrarea sanatatii noastre.
Deci pentru a fi cat santosi trebuie sa ne pastram si sa ne interzicem anumite mancaruri, bauturi care nu sunt benefice pentru organismul nostru. Eu zic ca trebuie sa apreciem sanatatea cat timp o avem, ca dupa ce nu mai este degeaba o mai apreciem ca ea nu mai poate veni inapoi(decat in unele cazuri).

Niciun comentariu:

 
users online