joi, 31 ianuarie 2008

Frumoasa, sexy & proasta

La ora actuala pentru a ajunge o cantareata cunoscuta cat de cat eu cred ca nu iti trebuie neaparat sa ai o voce cat mai frumoasa si sa stii muzica, ci trebuie sa arati bine si in rest poti fi oricum pentru ca pe nimeni nu mai intereseaza restul. Pentru ca sa-si scoata anumite melodii/albume artistele nu trebuie sa cante live unde s-ar vedea exact ce stie, ci trebuie sa aibe un studio unde se face tot ( melodia, textul, imaginile in cazul videoclipurulor, costumatia etc.).
Cu toti stim ca in Romania dintre cantaretile de la ora actuala stiu sa cante cu adevarat doar cateva, ele chiar pot fi numarate pe degete, dar cat de mult sunt mediatizate si apar pe la televizor dand impresia ca ele sunt mari cunoscatoare de muzica si ca stiu sa cante...... dar de cate ori ne-au demonstrat 'calitatile' lor facandu-se de cacao in fata publicului?
Trebuie sa recunosc ca mai sunt si cantatarete bune, care chiar stiu sa cante, dar daca nu au un corp frumos si nu sunt sexy ele nu prea au asa de mare impact asupra publicului, pentru ca tinerilor din zilele noastre le place sa vada un concert cu fete din astea frumoase care stiu sa danseze si sa scoata ovatiile publicului, pentru ca ele oricum nu canta live( foarte putine fiind acestea) si atunci, de ce sa te uiti la una mai nefrumoasa cum canta cand poti avea amadoua acestea la un loc: fata frumoasa facand play-back, si mie mi se pare normal , nu?

Niciun comentariu:

 
users online