miercuri, 30 ianuarie 2008

Ce apreciezi mai mult?

In lumea din zilele noastre exista 2 tipuri de 'frumos' pe care le poti vedea la o persoana: primul este frumusetea exterioara a fizicului(corpului) si al doilea tip este frumusetea interioara ( a personalitatii tale).
Bine ...mai exista si persoane care nu au nici una dintre aceste frumusetii, dar de ele nu vreau sa vorbesc acum.
Frumusetea fizica, pentru inceput, este felul in care te-a lasat Dumnezeu, asta nu o poti schimba, doar mai poti tine eventul 'cura de slabire'( la fete) pentru a arata mai bine, dar cam atat. Pe de alta parte personalitatea ta poate arata cat esti de 'frumos' sau 'urat' in interiorul tau, aceasta contand cel mai mult dupa parerea mea. Degeaba vezi o persoana frumoasa la fizic dar cand o vezi cum se comporta si cum vorbeste ..........preferi sa nu o mai vezi niciodata. Pe cand daca vezi pe cineva nu chiar asa de frumos, dar daca stie cum sa se comporte si vorbeste frumos, parca te atrage compania acelei persoane, fara sa vrei 'ti se baga pe sub piele' si ii prinzi dragu fara ca tu la inceput sa fi vrut acest lucru.
In concluzie eu spun ca cel mai mult trebuie sa apreciem frumusetea personalitatii cuiva, pentru ca acesta conteaza cel mai mult, frumusetea fizica fiind trecatoare.

Un comentariu:

Anonim spunea...

dap...ai f mare dreptate:)

 
users online