marți, 29 ianuarie 2008

Romania la EURO 2008

Dupa cum cred ca toti fanii fotbalului stiu ca Romania s-a calificat la Euro 2008 dupa o pauza de 8 ani, ultimul turneu la care a participat Romania fiind Euro 2000 unde a ajuns pana in sferturile de finala, vreau sa spun cateva lucruri despre aceasta performanta a nationalei noastre.
Romania a terminat pe locul 1 intr-o grupa destul de grea unde i-a avut ca adversari mai importanti pe:Olanda, Bulgaria si Slovenia; castigand grupa detasat.
Dar cand eram cu totii bucurosi ca o sa fim la Euro, ghinionul tragerii la sorti a dat peste noi picand in "grupa mortii" alaturi de: Italia, Franta si Olanda. Si acum vine intrebarea : 'Oare avem noi forta sa trecem peste 2 din aceste echipe si sa terminam pe locul 2, pentru a ne califica mai departe?'. Parerea mea este ca este forte greu pentru ca avem in fata pe unele din cele mai importante echipe ale lumii, dar putem incerca si poate norocul ne va surade si vom realiza 'marea bomba' si anume sa terminam macar pe locul 2 pentru a ne califica; iar daca ne vom califica mai departe eu cred ca am putea castiga chiar turneul final.
Acum vreau sa va spuneti si voi parerea daca credeti ca Romania are forta sa treaca de aceasta grupa, spunandu-va opinia daca dorinti la commenturi.



Un comentariu:

Anonim spunea...

sam, batem pe franta egal cu italia si olanda si ne calificam, nu te mai agita :)

 
users online