sâmbătă, 26 ianuarie 2008

Discoteca vs biserica

Discoteca este cel mai la moda fel de a te distra in zilele noastre.Este foarte usor sa mergi seara acolo impreuna cu prietenii sa te distrezi, sa bei , sa fumezi, chiar sa te si droghezi.
Dar de ce este oare asa de greu pentru tineri sa mearga la biserica? Pentru ca acolo nu se intampla nimic care le-ar putea ameninta siguranta lor; pe cand la discoteca de multe ori se bat, fiind beti si nu stii cand te trezesti lovit de cineva.Pe cand biserica este un loc linistit, in care vi cu scopul de a asculta lucruri despre Dumnezeu, unde poti afla multe lucruri despre care n-ai mai auzit pana atunci.
Cu toate acestea biserica nu este de loc frecventata, tinerii venind la biserica doar de Paste si la Craciun si atunci venind poate rugati de parinti sau cine stie ce motiv or avea sa mearga si atunci........dar la discoteca merg in fiecare saptamana, poate si mai des. Si atunci se mira ca daca au vreo problema sau se intampla ceva rau si striga: "Doamne ajuta-ma" nimeni nu-i aude si-i asculta. Deci ca un mic sfat incercati sa mergeti mai des la biserica pentru ca n-o sa regretati.

Niciun comentariu:

 
users online