duminică, 27 ianuarie 2008

Bogatie vs saracie

La ora actuala cei mai multi dintre tineri tind sa fie cat mai bogati si doresc acest lucru cu multa pasiune. Ar face orice ca sa aibe cat mai multi bani pentru a-si cumpara haine cat mai la moda si de "firma" si binenteles cei ce au peste 18 ani ca sa-si cumpere o masina cat mai smechera.
Unii care n-au situatie foarte buna financiara acasa trimit parinti sa lucreze in strainatate pntru a le aduce lor bani pentru a-si satisface pretentiile lor. Insa din pacate multe familii s-au dezbinat din cauza acestui lucru si anume: mersul la munca in strainatate pentru a avea cat mai multi bani de a-ti cumpara ceeea ce iti doresti. Foarte putini sunt aceea care prefera sa ramana cu situatia lor financiara de aici din tara cu scopul de a nu se desparti si de a putea fi o familie cat mai fericita impreuna.
Eu sunt de parere ca in viata aceasta bani nu sunt cei mai importanti si nu merita sa faci orice pentru ai avea cat mai din belsug. Binenteles ca si ei conteaza pentru ca prin ei ne cumparam ceea ce avem nevoie, dar eu spun ca nu ei trebuie sa fie prima noastra prioritate, ci prima prioritate a noastra este sa avem o viata cat mai fericita.

Niciun comentariu:

 
users online