sâmbătă, 26 ianuarie 2008

Rai vs iad

Crezi in viata de dupa moarte? Atunci citeste cu atentie urmatoarele randuri.
Acestea sunt 2 lucruri diametral opuse, dar cu parere de rau trebuie sa o spun ca oamenii din zilele noastre nu prea baga in seama aceste lucruri, care sunt extrem de importante pentru viitorul lor.
Daca ar fi sa facem un sondaj si sa intrebam oamenii:"Unde crezi ca o sa mergi in rai sau in iad?" majoritatea sunt convins ca au sa spuna : "in rai o sa mearg", dar oare in rai se poate ajunge asa, fie cum?
Raiul este locul pregatit de Dumnezeu pentru oamenii care L-au ascultat pe El, pe cand iadul este locul in care vei merge daca l-ai ascultat pe Satana. Deci sunt locuri total opuse: daca in rai este bucurie, in iad o sa fie o tristete si o durere imensa; daca in cer va fi multa cantare, in iad o sa fie foarte mult plans si mare regret(pentru ca nu L-ai ascultat pe Dumnezeu).
Fiecare dintre noi ne alegem destinul, dar gandeste bine pentru ca acest lucru este cel mai important dintre toate, el nu se mai poate remedia, odata ce ai murit numai poti face nimic pentru ca timpul de intoarcere este in viata aceasta de pe pamant.
Concluzie: te sfatuiesc sa te gandesti bine si alege ce vrei tu, dar aceasta alegere va conta mult.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu exista nici rai, nici iad ;)

 
users online