vineri, 25 ianuarie 2008

Internet vs carti

Internetul in momentul de fata a intrecut cu mult cititul cartilor.Acum noua ni se pare mult mai usor sa pornim calculatorul, sa intram pe internet si sa cautam ce informatii dorim.
Generatiei nostre i se pare cam demodat cititul cartilor(trebuie sa recunosc ca nici mie nu-mi prea place), tinerilor ne mai placandu-le sa se duca la biblioteca sa-si ia o carte sa citeasca. Sunt foarte rari acei tineri de astazi care inca le mai place sa citeasca, dar mai sunt si ei cativa, si cred ca trebuie respectatii pentru lucrul acesta si nu luati la batjocora. Pentru ca, trebuie sa recunoastem, ca daca citim carti ne formam o alta viziune asupra vietii si dobandim cunostinte care se sedimenteaza doar prin cititul de carti.
Ca o concluzie, cu parere de rau trebuie sa spunem ca tinerilor nu le mai place sa citeasca, iar prin asta IQ populatiei cu siguranta va scadea, iar in viitor oameni inteligenti o sa fie tot mai rari.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Eu le prefer pe amandoua, insa clar ca netul are un impact mai mare.

Anonim spunea...

serios , votez cartile desi stau mai mult la internet .

Anonim spunea...

inainte sa inerci sa pari promotor al culturii, sa critici generatia etc, invata sa scrii. "tineri de astazi care inca le mai place" este doar unul dintre posibilele exemple.

 
users online